Mnenja strank

MONTAŽA KLIME

Odločili smo se za nakup klimatske naprave Mitsubishi A+++. Po internetu smo spremljali cene te klimatske naprave in ugotovili, da ste vi najugodnejši ponudnik. Z montažo in vašo prijaznostjo smo bili zelo zadovoljni. Z veseljem bomo tudi drugim priporočali nakup klime pri vašem podjetju.

Stanislav - Maribor
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE

Radi bi se vam zahvalili za vaš trud pri svetovanju, organizaciji in montaži toplotne črpalke. Še posebej nam je bilo všeč, da ste si vzeli čas že pri prvem kontaktu in nam izčrpno posredovali podatke o toplotnih črpalkah, njihovem delovanju in moči, upoštevajoč tudi lastnosti naše hiše in okolja, kjer živimo.
Neprecenljiva so bila vaša prizadevanja pri organizaciji montaže toplotne črpalke, saj ste v celoti prevzeli skrb pri usklajevanju mojstrov različnih strok, katerih delo je nemalokrat zelo težko uskladiti. Nenazadnje je pohvale vredno tudi dejstvo, da ste delo opravili v rokih, za katere smo se dogovorili.
Ne bi radi pozabili tudi vašega prizadevanja pri obveščanju o pogojih in rokih, ter izpolnjevanju zapletenih obrazcev za pridobitev sredstev Eko sklada.
Če povzamemo lahko rečemo, da ste delo v celoti opravili profesionalno in odgovorno in si tovrstnega sodelovanja lahko samo želimo.

Hvala za vse in lepo pozdravljeni

družina Pivk – okolica Ljubljane
MONTAŽA KLIME

Odlocil sem se za nakup klimatske naprave Mitsubishi Electric razreda A+++ pri vas kot najugodnejšemu ponudniku. Priznati moram da sem bil navdušen ne le nad ceno ampak tudi nad dobavo in montažo. Držali ste se roka. Montažo ste izvedli profesionalno. Podjetje LMT GROSIST z veseljem priporocam tudi drugim, ki se bodo odlocali za nakup klimatske naprave.

Albert - Koper
MONTAŽA KLIME

Pri podjetju LMT GROSIST sem v času vročinskega vala naročil klimo. Njihov odziv je bil zelo hiter, svetovanje strokovno, klimo so mi nato v zelo kratkem času dostavili in zelo kvalitetno zmontirali po zelo ugodni ceni. Vsega kar smo se dogovorili so se tudi držali. Z veseljem bom storitve podjetja LMT GROSIST priporočil naprej. Hvala in lepo pozdravljeni.

Igor – Žalec
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE, TALNEGA OGREVANJA IN KLIM

Kot lastnik novogradnje v bližini Celja, sem iskal najboljsega ponudnika za vgradnjo toplotne crpalke zrak voda in talnega ogrevanja. Za izvajalca podjetje LMT Grosist sem se odločil po primerjavi ponudb razlicnih izvajalcev oziroma ponudnikov toplotnih crpalk in talnega ogrevanja. Ponudba predstavnika podjetja me je prepričala zaradi osebnega pristopa, celovitega razumevanja mojih zahtev, zelj in potreb, sprotnih svetovanj in nenazadnje zelo ugodne cene. Celotna izvedba del in montaza je bila izpeljana v skladu z dogovorjenimi roki in v primerjavi z nekaterimi znanci, ki so se odlocili za drugega ponudnika, veliko bolj kvalitetno in cenovno bolj ugodno. Novim interesentom toplo priporocam, da pridobijo ponudbo oziroma, da zahtevajo individualno obravnavo s strani vodje prodaje. Ne bo vam zal.
Glede na vse zgoraj navedeno sem se odločil, da mi je podjetje LMT Grosist opravilo tudi montažo dveh klimatskih naprav.

Robert - okolica Šentjurja
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPLAKE IN RADIATORSKEGA OGREVANJA

Ob novogradnji smo se odločili za radiatorsko ogrevanje s toplotno črpalko zrak/voda. Podjetje LMT Grosist smo po priporočilu prijateljev izbrali na podlagi primerjave ponudb razlicnih izvajalcev, prijaznega osebnega pristopa, strokovnega in neposrednega svetovanja ter ugodne cene. Sama izvedba montaže radiatorjev in toplotne črpalke je tako bila izvedena kvalitetno in strokovno ter v dogovorjenih rokih.

Marko - okolica Celja
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE

“Storitve podjetja LMT Grosist so kvalitetne in omogočajo prihranek časa, kar je za marsikoga zelo pomembno. Omogočajo nakup kakovostnega izdelka po razumnih cenah. Sodelavci podjetja se držijo dogovorjenih rokov ter znajo svetovati strankam, od nakupa, do montaže proizvoda. Pri nakupu in montaži toplotne črpalke, ki sem jo pri podjetju LMT Grosist nabavil za ogrevanje stanovanjske hiše, je podjetje LMT Grosist izkazalo visoko stopnjo strokovnosti, zmožnosti prilagajanja mojim potrebam ter svetovanja, tako na kraju montaže kot tudi po telefonu“.

Peter – Ljubljana
MONTAŽA KLIM

Zaradi visoke porabe kurilnega olja smo za dogrevanje stanovanjske hiše iskali kvalitetne, varčne in cenovno ugodne klimatske naprave, ki grejejo tudi do zunanjih temperatur -25 stopinj celzija. Za podjetje LMT Grosist smo se odločili po priporočilu prijateljev in po primerjavi ponudb različnih izvajalcev. Montaža vseh treh klim je bila izvedena v skladu z dogovorjenimi roki. Dopoldan sta prišla dva monterja, ki sta v enem dnevu opravila strokovno in profesionalno montažo vseh treh klim. Podjetje LMT Grosist smo predlagali vsem prijateljem, ki so se odločili za nakup klime, kateri so se prav tako odločili, da jim je montažo klim tudi opravilo podjetje LMT Grosist.

Sašo – okolica Izole
MONTAŽA KLIM

Glede obeh klim, ki ste mi jih zmontirali sem izredno zadovoljen, delajo brez problema, sama mesečna poraba do sedaj, ko sem se grel 3 mesece, je izredno nizka in presenetljivo stanovanje-hišo lepo greje tam nekje 24 stopinj, kar se mi zdi idealna temperatura vsaj za mene, ko sem bolj zmrznjen :)…. Ja priporočal bi vsem, da si jo zmontirajo… Aja govorim o modelu klim MITSUBISHI MSZ-FH25VEHZ.

Bojan – okolica Žalca
MONTAŽA KLIM IN TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO

Podjetje LMT Grosist nam je opravilo montažo dveh klimatskih naprav in toplotne črpalke za sanitarno vodo. Poleg ugodne cene jih odlikuje točnost, strokovna montaža in prijaznost pri svetovanju, za kar si vzamejo čas.

Marjan – okolica Maribora
MONTAŽA KLIME

Zelo smo zadovoljni z novo klimatsko napravo Mitsubishi. Podjetju LMT Grosist se zahvaljujemo za hitro dobavo in montažo, ki je bila izvedena profesionalno, za vse nasvete, odzivnost in prijaznost ob vsakem kontaktu, tudi po končani montaži.

Polona – okolica Ljubljane
MONTAŽA KLIME

S podjetjem LMT sem izredno zadovoljen. Pošteni, ustrežljivi, prijazni, natančni, za povrh imajo pa še zelo ugodne cene. Niti ene pripombe nimam, pohval pa veliko.Že v prvem, telefonskem stiku mi je vodja prodaje podal ogromno koristnih informacij. Vzel si je čas, pogovarjala sva se okoli 15 minut. Niti za trenutek nisem imel občutka, da mi hoče kar koli prodati.
Nasprotno, odgovarjal je na moja vprašanja in mi razlagal od lastnosti naprav, do postavitev enot, inštalacije… Sam pri sebi sem se že med pogovorom odločil, da bom klimo (model sem imel že pred tem skoraj dokončno izbran) kupil pri njem, saj sem dobil občutek, da išče zame najboljše rešitve. Vseeno sem nato preveril ceno še pri kar nekaj ostalih ponudnikih, a se je izkazalo, da je LMT najcenejši.
Poslal sem fotografije stanovanja, možna mesta zunanje in notranje enote in predlagali so mi najustreznejšo postavitev. Sami so se ponudili, da pridejo pogledat stanovanje, ko bodo v Ljubljani. Na ogledu smo nato dokončno določili postavitev obeh enot, priklop na elektriko in potek inštalacij.
Tudi sama inštalacija je potekala brez vseh težav. Monter je delo opravil natančno in brez pretiranega hitenja. Vzel si je čas za malenkosti, kar se tudi pozna na končnem videzu.
Skratka, hvala lepa vodji prodaje in monterju, ki je klimo montiral. Tako zadovoljen z odnosom in izvedbo sem bil doslej le še pri enem podjetju.
Vsekakor priporočam.
Lep pozdrav.

Aleksej – Ljubljana
MONTAŽA KLIME

Ker sem potreboval hlajenje in ogrevanje za prehodna obdobja, z nižjimi (zanemarljivimi) stroški, sem se odločil, da kupim klimo. Vzel sem FUJITSU. Z njo sem zelo zadovoljen. Sistem inverterja deluje fantastično. Za ponudnika in montažo sem izbral podjetje LMT GROSIST, ker so cenovno najbolj ugodni. Z njimi sem bil zelo zadovoljen. Montaža, kot smo se dogovorili (rok), estetika, nasveti,prijaznost. Priporočam vsem!

Andrej – Slovenske Konjice
MONTAŽA KLIME

Rad bi se zahvalil za vaso prijaznost, natancnost, strokovnost pri montazi klima naprave. Z veseljem bom vaso storitev priporocil dalje. Se enkrat hvala in lepo pozdravljeni.

Samo - okolica Portoroža
MONTAŽA KLIME

Za stanovanje sem potreboval kvalitetno, varčno in cenovno ugodno klimatsko napravo. Vse troje sem našel pri podjetju LMT Grosist. Nabavljeno klimo so mi hitro in strokovno montirali. Sedaj deluje že skoraj pol leta brez kakršnih koli zapletov. Sodelavcem, znancem in prijateljem sem priporočal podjetje LMT Grosist, saj je tudi prijaznost njihova odlika.

David – okolica Slovenske Bistrice
MONTAŽA KLIME

Klimo Mitsubishi sva montirala pred letom dni in kljub temu, da je bilo prvo poletje hladnejše, je ob redkih vročih dneh prišla še kako prav. S funkcijo gretja pa naju ni pustila hladna niti jeseni. Če bi se morala še enkrat odločiti za nakup, bi vzela spet Mitsubishi klimo in pri istem prodajalcu, saj je bila montaža na vrhunskem nivoju - hitra in estetska izvedba .

Sašo - Celje
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE ZA SANITARNO VODO

Zaradi velike porabe kurilnega olja za ogrevanje sanitarne vode v času poletja, smo se odločili za nabavo toplotne črpalke za sanitarno vodo Lentherm . Ni nam žal, da smo se odločili za podjetje LMT Grosist. Poleg ugodne cene in strokovne montaže jih odlikuje tudi prijazen odnos in odzivnost ne glede uro in dan.

Andrej – okolica Slovenj Gradca
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE – RADIATORSKO OGREVANJE

Spoštovani, na trgu bi rad pozdravil podjetje, ki končno skrbi za dobro svojih strank. In sicer ne samo v fazi prodaje temveč tudi po zaključku projekta. Izbira toplotne črpalke glede na potrebe je bila podprta s strokovnim svetovanjem, podporo pri pripravi inštalacije za montažo toplotne črpalke, cena najugodnejša, montaža strokovna. Tudi po zaključku projekta preverijo delovanje sistema in zadovoljstvo z izbiro toplotne črpalke, pred iztekom enega leta po montaži pa so me opozorili na letni servis, kar bi sicer sam pozabil in predlagali podaljšanje garancijske dobe na več let in sicer ne z doplačilom temveč na osnovi rednega letnega servisa. Občutek pa je še boljši zaradi odzivnosti oziroma prilagodljivosti servisne službe, ki prilagodi obisk vašemu času. To se imenuje skrb za stranke. Nasvet: pokličite in se prepričajte. Zahvaljujem se vodji prodaje.

Iztok – okolica Žalca
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE – RADIATORSKO OGREVANJE

Pri nakupu toplotne črpalke je podjetje LMT Grosist izkazalo visoko stopnjo strokovnosti in svetovanja. Za vas si vzamejo čas po telefonu kot tudi pri samem ogledu predvidene montaže. Ob izbiri toplotne črpalke in pred samo montažo so nam odgovorili na vsa zastavljena vprašanja, kar pa nam je bilo najbolj všeč je to, da so nam stvari razložili iz primerov in izkušenj in ne iz prospektov in shem. Kakovostno toplotno črpalko smo dobili po zelo ugodni ceni, montaža pa je bila opravljena s strani dejansko izkušenih monterjev. Tudi podaljšana garancija je bila brez doplačila, samo za ceno rednega servisa. Vsem, ki se boste odločali za nakup toplotne črpalke predlagamo, da pokličete vodjo prodaje podjetja LMT Grosist in pridobite njihovo ponudbo.

Stane – okolica Kranja
MONTAŽA TOPLOTNE ČRPALKE

V letošnjem letu smo se odločili za nakup in vgradnjo toplotne črpalke. Za izvedbo del, svetovanje kot tudi za vgradnjo same toplotne črpalke smo se odločili za podjetje LMT GROSIST. Z izvedbo oz. vgradnjo toplotne črpalke smo bili zelo zadovoljni, saj so bili cenovno zelo ugodni, montaža je bila opravljena strokovno, prav tako je bilo vse opravljeno v dogovorjenih rokih. Najbolj bi poudaril korekten in prijazen odnos podjetja LMT GROSIST do mene kot kupca oz. uporabnika. Podjetje LMT GROSIST d.o.o. priporočam vsem, ki še nimajo vgrajene toplotne črpalke.

Dušan – okolica Novega mesta

Vaše mnenje